Cască Bluetooth în canalul auricular mini ascunsă camuflată supraveghere pentru spionaj tactic

MADE IN USA 
site pages :
Product Overview
  - Device Details
  - User Guide & Tips
  - Ear Anatomy & Health Notice
  - Kit Photos
Small Quantity Order
- Wholesale Terms
- Delivery & Quality Guarantees
- Shipping & Customs
- Contacts & Support
 
 english
 
 
 
 nederlands
 français
 deutsch
 
 
 
 magyar
 italiano
 
 
 melayu
 polski
 português
 român
 
 español
 türkçe

S&L Works LLC
702 E.Simpson st #1190
Mechaniscburg, PA 17055
USA

Câteodată trebuie să comunici într-un mod pe care nimeni nu-l poate observa. Este nevoie de o cască audio specială de dimensiuni foarte mici, ascunsă în ureche.

Un astfel de dispozitiv există! Funcţionează pe exact acelaşi principiu ca al căştilor Bluetooth obişnuite pentru telefoanele mobile, însă nu are accesorii externe şi fire care duc la ureche.

Ce este?

Nucleul acestei tehnologii audio fără fir pentru securitate este o cască ce funcţionează pe principiul vibraţiei magnetice pasive, ce se ascunde complet în canalul auricular, lăsând un spaţiu liber aproape dublu.

- Nimeni nu poate observa că ai o cască în ureche, nici chiar dacă se uită direct în ureche de la o distanţă mică.

- Nimeni nu poate auzi din exterior niciun sunet produs de casca internă.

 

Principiu

Trusa de securitate este compusă din două elemente de bază: unitatea auriculară (sau două unităţi auriculare), care vor fi ascunse adânc în canalul auditiv, şi modulul electronic principal, care va fi păstrat în mod normal într-un buzunar. Trusa dispune de un transmiţător în buclă (transmiţător tip inducţie), ce trimite semnal la cască. Transmiţătorul în buclă este purtat în mod normal la gât. Casca, la rândul său, primeşte semnalul de inducţie şi emite sunetul direct în timpan. În plus, casca este dotată cu un microfon sensibil, un pager şi un buton de apel. Casca are un acumulator reîncărcabil încorporat. Dispozitivul este fără niciun fir şi complet compatibil cu tehnologia Bluetooth, funcţionând cu celulare, dispozitive de redare sau o staţii de emisie-recepţie.

 

Cască micro

Se furnizează două mărimi de unităţi auriculare (mai mică şi mai mare) cu fiecare trusă audio de securitate. Casca permite aplicarea biauriculară şi monoauriculară. Casca mai mare produce un sunet cu un volum mai puternic decât cea mai mică. Casca cu cea mai bună performanţă depinde de anatomia fiecărei persoane.

Dimensiuni cască: diametru de 6.0 mm (unitate mai mică) şi diametru de 7.0 mm (unitate mai mare). Amândouă au o lungime de 9 mm.

Casca micro este proiectată pentru a fi introdusă destul de adânc în canalul auricular. Acest lucru o ascunde complet şi o poziţionează aproape de timpan.

Casca micro funcţionează pe principiul vibraţiei pasive şi nu este dotată cu difuzor deschis. Din acest motiv este foarte fiabilă şi garantată pe viaţă - nu se înfundă cu ceară din ureche (motivul principal al defectării produselor concurente şi al reparaţiilor frecvente).

Casca auriculară este o unitate cu vibraţie pasivă şi prin urmare nu trebuie alimentată cu baterii.

Calitatea sunetului este suficient de clară pentru muzică şi nu produce zgomot deloc. Ţineţi minte, acest dispozitiv a fost proiectat pentru a funcţiona într-o încăpere normală. Nu vă aşteptaţi ca volumul emis de această trusă de securitate să fie la fel de puternic ca al celorlalte căşti, probabil v-aţi obişnuit să ascultaţi muzică la căşti audio mari. Poziţia pe gât a transmiţătorului în buclă cu unităţi biauriculare mai mari corespunde volumului adecvat pentru iubitorii de muzică. Însă, casca monoauriculară mai mică se va auzi mai greu într-un mediu zgomotos.

Casca micro este de culoare neagră.

Unitatea are cel mai puternic nucleu magnetic din industrie din aliaj cu niobiu - poate fi îndepărtată din ureche foarte uşor cu orice băţ metalic.

 

Transmiţător în buclă.

Transmiţătorul în buclă poate fi poziţionat la gât, pe braţ, pe umăr, pe piept sau pe spate. Este de preferat la gât deoarece volumul real al sunetului depinde de distanţa dintre transmiţătorul de inducţie şi cască.

 

Placa principală a căştii

Microfonul

Microfonul este mult mai sensibil decât cel al unei căşti obişnuite. Veţi putea înregistra şoaptele de la câţiva metri într-o cameră fără zgomot. Microfonul este detaşabil, firul său permite amplasarea acestuia printre haine.

 

Buton pager

Pagerul este folositor când nu poţi vorbi. Are fir lung pentru a putea fi poziţionat oriunde. Apăsarea scurtă transmite sunete virtuale, care pot fi auzite de cealaltă parte a unui apel.

Butonul pagerului are şi funcţie de buton analog de control. O apăsare lungă (peste 5 secunde) răspunde la apel / încheie un apel / apelează ultimul număr apelat. Acest lucru e util când nu puteţi apăsa butoanele telefonului sau ale modulului principal al căştilor.

 

Bluetooth

Casca este compatibilă cu Bluetooth 2.1. Acesta permite comunicarea în sens dublu cu orice celular, dispozitiv de redare, staţie sau orice alt dispozitiv asemănător cu funcţie Bluetooth.

 

Alimentare

Casca este alimentată cu un acumulator reîncărcabil încorporat, cu litiu polimer. Nu sunt necesare baterii externe.

Încărcarea se face cu un adaptor pentru priză şi durează circa 2-3 ore.

La un volum mediu al vocii, casca este destul de puternică pentru a funcţiona mai multe ore. Mai multe ore - nu câteva. Acest lucru depinde de spectrul şi volumul sunetelor produse. În cazul vorbirii continue la volum maxim, va funcţiona circa 3 ore. Aplicaţiile cu volumul cel mai puternic în timpul ascultării de muzică consumă curent excesiv şi funcţionarea este estimată la 1 oră. În stare de veghe durează 48 de ore.

Please follow to Kit Photos to see it.