Bluetooth dalam unit pengawasan dalam salur telinga menyelindung alat telinga pengintip taktikal mini

MADE IN USA 
site pages :
Product Overview
  - Device Details
  - User Guide & Tips
  - Ear Anatomy & Health Notice
  - Kit Photos
Small Quantity Order
- Wholesale Terms
- Delivery & Quality Guarantees
- Shipping & Customs
- Contacts & Support
 
 english
 
 
 
 nederlands
 français
 deutsch
 
 
 
 magyar
 italiano
 
 
 melayu
 polski
 português
 român
 
 español
 türkçe

S&L Works LLC
702 E.Simpson st #1190
Mechaniscburg, PA 17055
USA

Kadangkala perkara ini diperlukan supaya komunikasi dapat dibuat tanpa disedari oleh orang lain. Set kepala keselamatan audio khusus memerlukan sesuatu bersaiz mikro tersembunyi di dalam telinga.

Memang ada alat seperti ini! Alat ini berfungsi dengan prinsip yang sama seperti set kepala Bluetooth biasa untuk telefon mudah alih, cuma tiada apa-apa yang kelihatan di telinga anda dan tiada juga wayar yang disambungkan ke telinga.

Apakah alat ini?

Teras kepada teknologi keselamatan audio wayarles ini ialah alat telinga yang menggunakan prinsip getaran magnet pasif yang disembunyikan sepenuhnya di dalam salur telinga. Saiznya sangat kecil hinggakan dapat memuatkan hampir dua kali ganda unit ganti di dalam telinga.

- Tiada sesiapa yang dapat menyedari anda memakai alat telinga walaupun dilihat dalam jarak dekat.

- Tiada sesiapa yang dapat mendengar dari luar sebarang bunyi yang dihasilkan oleh mana-mana alat telinga.

 

Prinsip.

Terdapat dua bahagian asas dalam kit keselamatan: satu unit telinga (atau dua) tersembunyi jauh di dalam salur telinga dan modul elektronik utama yang biasanya disimpan di dalam poket. Kit mempunyai gelung (pemancar jenis aruhan) yang menghantar isyarat ke alat telinga. Gelung biasanya dipakai di leher. Alat telinga pula menerima isyarat aruhan dan mengeluarkan bunyi terus ke gegendang telinga. Selain itu, set kepala mengandungi mikrofon yang peka, alat bip dan butang dail. Set kepala mempunyai bateri cas semula terbina dalam. Penyelesaian ini jenis wayarles sepenuhnya dan berasaskan Bluetooth dan berfungsi dengan telefon selular, pemain dan walkie-talkie.

 

Alat telinga bersaiz mikro.?

Dua saiz alat telinga (kecil dan besar) dibekalkan dengan setiap kit keselamatan audio. Set kepala membolehkan aplikasi dwitelinga dan satu telinga. Alat telinga yang lebih besar menghasilkan bunyi yang lebih lantang berbanding alat telinga yang lebih kecil. Prestasi terbaik alat telinga bergantung pada anatomi setiap orang.

Dimensi alat telinga: Diameter 6.0 mm (unit kecil) dan diameter 7.0 mm (unit besar). Kedua-duanya sama panjang, iaitu 9 mm.

Alat telinga direka bentuk untuk dimasukkan agak jauh ke dalam salur telinga. Cara ini dapat menyembunyikan alat tersebut sepenuhnya dan meletakkan kedudukannya berhampiran dengan gegendang telinga.

Alat telinga mikro menggunakan prinsip getaran pasif dan tiada lubang bunyi yang terbuka. Inilah sebabnya alat ini sangat andal dan dijamin sepanjang hayat - alat tidak akan tersumbat dengan lelilin telinga (punca utama produk pesaing gagal dan kerap memerlukan pembaikan).

Unit telinga ialah sejenis unit getaran pasif dan oleh sebab itu, unit ini tidak memerlukan sebarang kuasa bateri.

Kualiti bunyinya jelas, sesuai dengan bunyi muzik dan tiada hingar sama sekali. Ambil perhatian bahawa penyelesaian ini direka bentuk untuk keadaan bilik normal. Anda tidak harus menjangkakan prestasi kelantangan kit keselamatan ini sama seperti kelantangan stereo besar hanya kerana anda telah biasa mendengar muzik dengan cara itu. Pemancar gelung yang dipakai di leher dengan aplikasi dwitelinga untuk unit telinga besar menghasilkan bunyi sekuat yang biasa dimainkan oleh penggemar muzik. Namun, alat telinga kecil untuk satu telinga tidak berfungsi dengan baik dalam persekitaran yang bising.

Badan alat telinga mikro berwarna hitam.

Unit telinga mempunyai teras magnet daripada aloi niobium industri yang paling kuat - ia boleh dikeluarkan dari telinga dengan mudah menggunakan sebarang kepingan logam.

 

Pemancar gelung.

Gelung boleh dipakai di leher, disangkut di lengan, pada bahu, pada tangan, pada dada atau pada belakang. Pemakaian di leher disyorkan kerana kelantangan bunyi sebenar bergantung pada jarak antara pemancar aruhan dan alat telinga.

 

Papan utama set kepala.

Mikrofon

Mikrofon ini lebih peka daripada mikrofon pada set kepala biasa. Anda boleh merakam bisikan sejauh beberapa meter dalam bilik yang senyap. Mikrofon boleh ditanggalkan, wayarnya boleh diletakkan antara pakaian anda.

 

Butang bip.

Alat bip agak berguna apabila anda tidak dapat bercakap. Alat ini mempunyai wayar yang panjang yang membolehkan anda meletakkannya di mana-mana sahaja. Menekan butang dengan cepat menghantar nada maya yang boleh didengari di hujungnya sebagai panggilan telefon.

Butang bip juga bertindak sebagai butang kawalan analog. Tekanan yang lama (melebihi 5 saat) bertindak sebagai menjawab panggilan / menamatkan panggilan / mendail nombor terakhir. Perkara ini agak berguna apabila anda tidak boleh menekan sebarang butang pada telefon atau pada modul utama set kepala.

 

Bluetooth.

Set kepala serasi dengan Bluetooth 2.1. Hal ini membolehkan komunikasi dua hala dengan sebarang telefon selular, pemain, walkie-talkie atau sebarang peranti serupa yang mempunyai keupayaan Bluetooth.

 

Kuasa.

Set kepala dikuasakan oleh bateri cas semula litium polimer terbina dalam. Tiada bateri luaran diperlukan.

Pengecasan dilakukan menggunakan penyesuai dinding dan mengambil masa kira-kira 2-3 jam.

Pengendalian boleh dibuat berjam-jam lamanya sekiranya aplikasi suara set kepala digunakan secara biasa. Berjam-jam lamanya - bukan beberapa jam. Secara asasnya tempoh ini bergantung pada spektrum dan kelantangan suara yang dihasilkan. Alat boleh digunakan selama lebih kurang 3 jam untuk pertuturan berterusan pada kelantangan maksimum. Penggunaan muzik sekuat mungkin menggunakan arus yang berlebihan dan membolehkan penggunaan alat selama 1 jam sahaja. Masa tunggu sedia ialah 48 jam.

Please follow to Kit Photos to see it.