Bluetooth a hallójáratba helyezett álcázott, rejtett taktikai mini megfigyelési fülhallgató

MADE IN USA 
site pages :
Product Overview
  - Device Details
  - User Guide & Tips
  - Ear Anatomy & Health Notice
  - Kit Photos
Small Quantity Order
- Wholesale Terms
- Delivery & Quality Guarantees
- Shipping & Customs
- Contacts & Support
 
 english
 
 
 
 nederlands
 français
 deutsch
 
 
 
 magyar
 italiano
 
 
 melayu
 polski
 português
 român
 
 español
 türkçe

S&L Works LLC
702 E.Simpson st #1190
Mechaniscburg, PA 17055
USA

Olykor szükség van arra, hogy úgy kommunikáljunk egymással, hogy mások ne vegyék észre. Speciális, mikro méretű biztonsági audio fejhallgatóra van szükség, amely a fülbe rejthető.

Íme, itt az a szerkentyű! Ugyanolyan egyszerű elven működik, mint a mobiltelefonok szokásos Bluetooth fejhallgatója, azonban most semmi sincs a füle közelében, és vezetékek sem mennek a füléhez.

Mi ez?

Ennek a vezeték nélküli audio biztonsági technológiának az alapja egy a passzív mágneses rezonancia elvén alapuló fülhallgató, amely a hallójárat belsejében rejtőzik szuper helytakarékos módon.

- Senki sem veszi észre, hogy fülhallgatójával a fülében közvetlen megfigyelést végez közelről.

- Senki sem hallhat olyan hangokat, amelyeket egy fülhallgató kívülről generálhat.

 

Az elv.

A biztonsági készletnek két alapvető alkatrésze van: a fülbe helyezhető egység (vagy két egység), amely mélyen a hallójáratban ül, valamint a fő elektronikai modul, rendszerint a zsebben. A készlet része egy hurok (indukciós jelátviteli egység), amely jeleket küld a fülhallgatóhoz. A hurkot általában a nyakon kell viselni. A fülbe helyezhető rész fogadja az indukciós jelet, majd közvetlenül a dobhártyára küldi a hangot. Ezen kívül a fejhallgató része egy érzékeny mikrofon, egy csipogó és egy tárcsázógomb. A fejhallgatóban beépített újratölthető akkumulátor található. A megoldás teljes egészében vezeték nélküli és Bluetooth-kompatibilis, és képes együttműködni mobiltelefonnal, hanglejátszóval vagy rádió adóvevővel.

 

Mikro fülhallgató.

Minden biztonsági audio készlethez kétféle méretű (kisebb és nagyobb) fülhallgatók tartoznak. A fejhallgató sztereo és mono alkalmazáshoz is megfelelő. A nagyobb fülhallgató nagyobb kimeneti hangerőt hoz létre a kisebb egységhez képest. A legjobb teljesítményű fülhallgató anatómiailag minden ember esetében más és más.

A fülhallgatók méretei: 6,0 mm átmérő (kisebb egység) és 7,0 mm átmérő (nagyobb egység). Mindkét egység 9 mm hosszú.

A mikro fülhallgatót úgy tervezték, hogy egészen mélyen a hallójáratba helyezhető legyen. Ez teljes rejtettséget és a dobhártyához való közelséget eredményez.

A mikro fülhallgató a passzív rezonancia elvén alapul, és nincs nyitott hangszóró nyílása. Éppen emiatt annyira megbízható, és ezért érvényes rá garancia a teljes működési élettartamig - soha nem találkozik fülzsír akadályokkal (a fő ok, amely miatt a versenytársak készülékei meghibásodnak és gyakori javítást igényelnek).

A fülbe helyezhető egység egy passzív rezonanciás egység, éppen ezért nincs szükség elemből származó energiára.

A hangminőség zeneileg nagyon tiszta, egyáltalán nem hallható semmilyen zaj. Megjegyezzük, hogy ezt a készüléket normál zárt téri alkalmazásra tervezték. Nem szabad ettől a biztonsági készlettől ugyanolyan hangerejű tényleges teljesítményt elvárni, mint a zenehallgatáshoz használt nagy sztereo fejhallgatók esetében. A fülbe helyezhető nagyobb sztereo egységek hurok jeltovábbítójának nyaki elhelyezése a zenehallgatáshoz kedvező hangerejű. A kisebb, mono egység azonban zajos környezetben problémákkal szembesülhet.

A mikro fülhallgató fekete színű.

A fülbe helyezhető egység a legerősebb ipari nióbium-ötvözetből készült maggal készül - a fülből egy fém pecek segítségével könnyen kivehető.

 

A hurok jeltovábbító.

A hurok elhelyezhető a nyakon, a felkaron, a vállon, az alkaron, a mellkason vagy a háton. A nyaki pozíció az ajánlott, mert a tényleges hangerő függ az indukciós jeltovábbító és a fülbe helyezhető egység közötti távolságtól.

?

Fejhallgató kezelőpanel.

Mikrofon.

A mikrofon sokkal érzékenyebb a hagyományos fejhallgatókhoz képest. Rögzíthet suttogást akár néhány méterről is egy csendes helyiségben. A mikrofon felhelyezhető, vezetéke lehetővé teszi, hogy a ruházaton bárhol elhelyezzék.

 

Csipogó gomb.

A csipogó akkor nagyon hasznos, ha nem lehet beszélni. Hosszú vezetékének köszönhetően bárhol elhelyezhető. Röviden megnyomva virtuális hangjelzést küld, amely egy telefonhívás másik végén hallható.

A csipogó gomb analóg vezérlőgombként is működik. Hosszabb ideig (5 másodpercen túl) megnyomva a hívás fogadására/befejezésére/az utolsó szám tárcsázására képes. Ez a funkció akkor hasznos, ha nem tudja megnyomni egy telefon vagy a fejhallgató fő moduljának valamelyik gombját.

 

Bluetooth.

A fejhallgató Bluetooth 2.1 kompatibilis. Kétutas rendszerben kommunikál bármely mobiltelefonnal, hanglejátszóval, kézi adóvevővel vagy bármely hasonló, Bluetooth képességű eszközzel.

 

Energiaellátás.

A fejhallgató energiaellátását beépített, újratölthető lítium-polimer akkumulátor biztosítja. Nincs szükség külső elemekre.

A töltés egy fali adapterrel történik, a feltöltési idő 2-3 óra.

Átlagos hangteljesítménnyel történő használat esetén az energia több órányi működést tesz lehetővé. Több órányit - nem csak egy-két órányit. Az időtartam alapvetően a létrehozott hang spektrumától és hangosságától függ. Folyamatos beszéd esetén maximális hangerőn az időtartam 3 óra. A lehető leghangosabb zenei alkalmazások sok energiát igényelnek, és ekkor a használhatóság 1 óra. A készenléti idő 48 óra.

Please follow to Kit Photos to see it.