Κρυφό μικροακουστικό Bluetooth αόρατη ψείρα που τοποθετείται στο κανάλι του αυτιού για συγκεκαλυμμένη παρακολούθηση

MADE IN USA 
site pages :
Product Overview
  - Device Details
  - User Guide & Tips
  - Ear Anatomy & Health Notice
  - Kit Photos
Small Quantity Order
- Wholesale Terms
- Delivery & Quality Guarantees
- Shipping & Customs
- Contacts & Support
 
 english
 
 
 
 nederlands
 français
 deutsch
 
 
 
 magyar
 italiano
 
 
 melayu
 polski
 português
 român
 
 español
 türkçe

S&L Works LLC
702 E.Simpson st #1190
Mechaniscburg, PA 17055
USA

Κάποιες φορές η συσκευή αυτή χρειάζεται για να να μπορείτε να επικοινωνείτε με τρόπο που δεν θα αντιλαμβάνεται κανείς. Απαιτείται εξειδικευμένο σετ ακουστικών ασφαλείας ήχου σε συνδυασμό με κάποιο εξάρτημα μικρού μεγέθους κρυμμένο μέσα στο αυτί.

Και όμως, το gadget αυτό υπάρχει! Λειτουργεί ακριβώς όπως ένα συνηθισμένο σετ ακουστικών Bluetooth για κινητά τηλέφωνα, αλλά πλέον δεν υπάρχουν καλώδια ή οτιδήποτε άλλο κοντά στο αυτί.

Τι είναι αυτό;

Ο πυρήνας αυτής της ασύρματης τεχνολογίας ασφαλείας ήχου είναι ένα ακουστικό με λειτουργία παθητικής μαγνητικής δόνησης που βρίσκεται απολύτως κρυμμένο μέσα στο κανάλι του αυτιού με σχεδόν τον διπλάσιο χώρο ελεύθερο.

- Κανένας δεν θα προσέξει ότι φοράτε ακουστικό ακόμη και αν κοιτάζει κατευθείαν στο αυτί από κοντινή απόσταση.

- Κανένας από έξω δεν μπορεί να ακούσει οποιονδήποτε ήχο που παράγεται από το ακουστικό.

 

Αρχές λειτουργίας

Το κιτ ασφαλείας περιέχει δύο βασικά μέρη: Ένα ακουστικό (ή δύο ακουστικά) που κρύβεται βαθιά μέσα στο κανάλι του αυτιού και την κύρια ηλεκτρονική μονάδα που συνήθως βάζουμε σε κάποια τσέπη. Το κιτ διαθέτει έναν βρόχο (πομπός επαγωγής), ο οποίος στέλνει το σήμα στο ακουστικό. Ο βρόχος τοποθετείται κανονικά στον λαιμό. Το ακουστικό, με τη σειρά του, λαμβάνει το σήμα επαγωγής και εκπέμπει τον ήχο κατευθείαν στο τύμπανο του αυτιού. Επιπλέον, το σετ ακουστικών διαθέτει ένα ευαίσθητο μικρόφωνο, έναν βομβητή και ένα κουμπί κλήσης. Το σετ ακουστικών διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Πρόκειται για μια πλήρως ασύρματη λύση, συμβατή με Bluetooth και μπορεί να λειτουργήσει με κινητό τηλέφωνο, συσκευή αναπαραγωγής ή ασύρματο.

 

Μικροακουστικό

Με κάθε κιτ ασφαλείας ήχου παρέχονται δύο μεγέθη ακουστικών (ένα μικρότερο και ένα μεγαλύτερο). Το σετ ακουστικών επιτρέπει τη χρήση ενός ή δύο ακουστικών εξίσου. Το μεγαλύτερο ακουστικό παράγει δυνατότερο ήχο σε σχέση με το μικρότερο. Το ακουστικό με την καλύτερη απόδοση εξαρτάται από την ανατομία του αυτιού του κάθε χρήστη.

Διαστάσεις ακουστικού: διάμετρος 6 mm (μικρότερο ακουστικό) και 7 mm (μεγαλύτερο ακουστικό). Και τα δύο έχουν μήκος 9 mm.

Το μικροακουστικό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπαίνει βαθιά μέσα στο κανάλι του αυτιού. Είναι πλήρως καλυμμένο και βρίσκεται κοντά στο τύμπανο του αυτιού.

Το μικροακουστικό λειτουργεί με την αρχή της παθητικής δόνησης και δεν διαθέτει καμία ανοιχτή κοιλότητα ήχου. Για τον λόγο αυτό θεωρείται αξιόπιστη συσκευή με εγγύηση εφ' όρου ζωής. Δεν θα συναντήσετε ποτέ προβλήματα σημαντικών παρεμβολών στα αυτιά σας (αυτός είναι και ο κύριος λόγος αποτυχίας των ανταγωνιστικών προϊόντων και των συχνών τους επισκευών).

Κάθε ακουστικό είναι μια μονάδα παθητικής δόνησης και για αυτό δεν απαιτείται η χρήση μπαταρίας.

Η ποιότητα του ήχου είναι καθαρή και δεν κάνει παράσιτα. Σημειώνεται ότι αυτή η συσκευή σχεδιάστηκε για λειτουργία υπό κανονικές συνθήκες δωματίου. Μην περιμένετε ότι η απόδοση του ήχου του κιτ ασφαλείας θα είναι το ίδιο δυνατή όπως προφανώς έχετε συνηθίσει όταν ακούτε μουσική με μεγάλα στερεοφωνικά ακουστικά. Όταν ο πομπός του βρόχου βρίσκεται στον λαιμό και χρησιμοποιείτε δύο μεγαλύτερα ακουστικά, ο ήχος είναι ο ιδανικός για τους λάτρεις της μουσικής. Ωστόσο, η χρήση του ενός μόνο μικρότερου ακουστικού δεν ενδείκνυται σε θορυβώδες περιβάλλον.

Το μικροακουστικό διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Το ακουστικό διαθέτει τον ανθεκτικότερο μαγνητικό πυρήνα από βιομηχανικό κράμα νιοβίου. Μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτί εύκολα με οποιοδήποτε μεταλλικό ραβδί.

 

Πομπός βρόχου

Ο βρόχος μπορεί να τοποθετηθεί στον λαιμό, στον βραχίονα, στον ώμο, στο στήθος ή στην πλάτη. Προτιμάται η θέση του λαιμού γιατί η ένταση του ήχου εξαρτάται από την απόσταση ανάμεσα στο πομπό επαγωγής και το ακουστικό.

 

Κύρια χαρακτηριστικά του σετ ακουστικών

Μικρόφωνο

Το μικρόφωνο είναι πολύ πιο ευαίσθητο από εκείνο ενός συνηθισμένου σετ ακουστικών. Θα έχετε τη δυνατότητα να καταγράφετε ακόμη και έναν ψίθυρο λίγα μέτρα μακριά, σε ένα ήσυχο δωμάτιο. Μπορείτε να μετακινείτε το μικρόφωνο και το καλώδιο που διαθέτει σάς επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στα ρούχα σας.

 

Κουμπί βομβητή

Ο βομβητής είναι αρκετά χρήσιμος όταν δεν μπορείτε να μιλήσετε. Διαθέτει μακρύ καλώδιο για να τον τοποθετείτε όπου θέλετε. Το σύντομο πάτημα του κουμπιού στέλνει εικονικούς ήχους, οι οποίοι μπορούν να ακουστούν στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής κλήσης.

Το κουμπί του βομβητή λειτουργεί επίσης και ως αναλογικό κουμπί ελέγχου. Το παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού (πάνω από 5 δευτερόλεπτα) λειτουργεί ως απάντηση κλήσης / τερματισμός κλήσης / κλήση τελευταίου αριθμού. Αυτό είναι αρκετά χρήσιμο όταν δεν μπορείτε να πατήσετε κανένα κουμπί του τηλεφώνου ή της κύριας μονάδας του σετ ακουστικών.

 

Bluetooth

Το σετ ακουστικών είναι συμβατό με Bluetooth 2.1. Αυτό επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο, μέσο αναπαραγωγής, ασύρματο ή οποιαδήποτε παρόμοια συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth.

 

Ενεργοποίηση

Το σετ ακουστικών ενεργοποιείται και λειτουργεί χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερών λιθίου που διαθέτει. Δεν απαιτούνται εξωτερικές μπαταρίες.

Η φόρτιση γίνεται με προσαρμογέα τοίχου και διαρκεί περίπου 2-3 ώρες.

Με μέση χρήση της εφαρμογής φωνής του σετ ακουστικών, η ισχύς είναι αρκετή για μερικές ώρες λειτουργίας. Για μερικές, όχι για λίγες ώρες. Αυτό εξαρτάται κατά βάση από το φάσμα και την ένταση του παραγόμενου ήχου. Η διάρκεια κατά τη συνεχή ομιλία στη μέγιστη ένταση είναι περίπου 3 ώρες. Η ακρόαση μουσικής στη μεγαλύτερη δυνατή ένταση καταναλώνει μεγάλη ισχύ ρεύματος και η μπαταρία διαρκεί για 1 ώρα. Ο χρόνος αναμονής είναι 48 ώρες.

Please follow to Kit Photos to see it.