Mini tactisch Bluetooth spionage beveiligingsoordopje dat verborgen, bedekt en verstopt wordt in het oorkanaal

MADE IN USA 
site pages :
Product Overview
  - Device Details
  - User Guide & Tips
  - Ear Anatomy & Health Notice
  - Kit Photos
Small Quantity Order
- Wholesale Terms
- Delivery & Quality Guarantees
- Shipping & Customs
- Contacts & Support
 
 english
 
 
 
 nederlands
 français
 deutsch
 
 
 
 magyar
 italiano
 
 
 melayu
 polski
 português
 român
 
 español
 türkçe

S&L Works LLC
702 E.Simpson st #1190
Mechaniscburg, PA 17055
USA

Soms is dit nodig om te communiceren op een manier die niemand opmerkt. De speciale audio-beveiligingshoofdset is vereist met iets van zeer kleine afmeting verstopt in het oor.

Er bestaat een dergelijk apparaatje! Het werkt volgens hetzelfde principe als een normale Bluetooth-hoofdset voor mobiele telefoons, maar er bevindt zich niets in de buurt van uw oor en er gaan geen draden naar het oor.

Wat is dit?

De kern van deze draadloze audio-beveiligingstechnologie bestaat uit een oordopje met passief magnetisch vibratieprincipe, dat volledig verstopt wordt in het oorkanaal met bijna dubbele ruimte over.

- Niemand merkt dat u een oordopje draagt terwijl er direct naar het oor gekeken wordt vanaf kleine afstand.

- Niemand hoort van buitenaf enig geluid dat geproduceerd wordt door een oordopje.

 

Principe.

De beveiligingsset bestaat uit twee basisonderdelen: ooreenheid (of twee ooreenheden) diep in het oorkanaal verstopt en een elektronische hoofdmodule in een zak. De set heeft een lus (inductiezender) die een signaal zendt naar het oordopje. De lus wordt normaalgesproken in de nek gedragen. Het oordopje ontvangt op zijn beurt het inductiesignaal en stuurt het signaal direct naar het trommelvlies. Bovendien beschikt de hoofdset over een gevoelige microfoon, een pieper en een beltoets. Daarnaast heeft de hoofdset een ingebouwde oplaadbare batterij. De oplossing is volledig draadloos en compatibel met Bluetooth en werkt met een mobiele telefoon, speler, of walkietalkie.

 

Micro-oordopje.

Bij elke audio-beveiligingsset worden ooreenheden van twee formaten (klein en groot) geleverd. De hoofdset is geschikt voor zowel biaurale als monoaurale toepassingen. Het grotere oordopje produceert meer geluiduitgangsvolume dan het kleinere oordopje. Welk oordopje het best presteert is afhankelijk van de anatomie van elk persoon.

Afmetingen oordopje: 6,0 mm diameter (kleinere eenheid) en 7,0 mm diameter (grotere eenheid). Beide zijn 9 mm lang.

Het micro-oordopje is ontworpen om vrij diep in het oorkanaal geplaatst te worden. Het is volledig verborgen en bevindt zich in de buurt van het trommelvlies.

Het micro-oordopje werkt volgens het passieve vibratieprincipe en heeft geen geopende geluidsholte. Daarom is het zeer betrouwbaar en wordt het een leven lang gegarandeerd ? het wordt nooit geblokkeerd door oorsmeer (de belangrijkste reden van het falen en veelvuldige reparaties van concurrerende producten).

De ooreenheid is een passieve vibratie-eenheid, daarom zijn er geen batterijen nodig.

De geluidskwaliteit is helder en geschikt voor muziek; er is helemaal geen ruis. Let op: deze oplossing werd ontworpen voor normale kameromstandigheden. U moet niet verwachten dat het werkelijke volume van deze beveiligingsset even luid is als het volume waar u misschien aan gewend geraakt bent tijdens het luisteren naar muziek met grote, luide stereohoofdtelefoons. Bij gebruik van de biaurale grotere eenheden met plaatsing van de lus in de nek wordt er een volume voor muziekliefhebbers bereikt. Echter, het monoaurale kleinere oordopje ondervindt problemen in een lawaaierige omgeving.

De kleur van het micro-oordopje is zwart.

De ooreenheid heeft de sterkste magneetkern met niobiumlegering van de industrie ? de eenheid is makkelijk met een metalen staaf uit het oor te verwijderen.

 

Luszender.

De lus kan geplaatst worden in de nek, verbonden via de arm, op de schouder, op de arm, op de borst of op de rug. Plaatsing in de nek heeft de voorkeur omdat het werkelijke geluidsvolume afhankelijk is van de afstand tussen de inductiezender en het oordopje.

 

Moederbord hoofdset.

Microfoon.

De microfoon is veel gevoeliger dan bij een normale hoofdset. U kunt in een stille kamer gefluister opnemen vanaf een afstand van enkele meters. De microfoon is los te koppelen en de draad maakt het mogelijk om hem ergens tussen kleding te plaatsen.

 

Pieperknop.

De pieper is een zeer handig ding wanneer u niet kunt spreken. Hij heeft een lange draad om hem overal te plaatsen. Kort drukken stuurt virtuele tonen, die aan de andere zijde van een telefoongesprek gehoord kunnen worden.

De pieperknop werkt eveneens als een analoge besturingsknop. Lang drukken (meer dan 5 seconden) beantwoordt de telefoon / beëindigt het gesprek / draait het laatste nummer. Dit is een zeer handig ding wanneer u niet op knoppen op een telefoon of op een hoofdmodule van een hoofdset kunt drukken.

 

Bluetooth.

De hoofdset is compatibel met Bluetooth 2.1. Dit communiceert in twee richtingen met een mobiele telefoon, speler, walkietalkie of een soortgelijk apparaat met Bluetooth-mogelijkheden.

 

Voeding.

De hoofdset wordt gevoed met een ingebouwde oplaadbare lithium-polymeer batterij. Geen externe batterijen nodig.

Het opladen gebeurt met een wandadapter; het opladen duurt ongeveer 2-3 uur.

Bij gewone stemtoepassingen is de voeding genoeg voor verscheidene bedrijfsuren. Verscheidene uren ? niet enkele uren. Dit hangt voornamelijk af van het spectrum en de luidheid van het geproduceerde geluid. Voortdurende spraak bij maximaal volume is ongeveer 3 uur. De luidste muziektoepassingen onttrekken excessief stroom en zijn geclassificeerd op 1 uur. Standby-tijd is 48 uur.

Please follow to Kit Photos to see it.